Home
Administration
Articles
Dj's
Forum
Gallery
History
Reports
Schedule
Shop
Sounds
Shoutbox
SWRtech
SWR-TV

SPONSORS:

Sivu päivitetty - Last updated
09.07.2022

Koti-Home :: Yhdistys-Administration

Liity kannatusjäseneksi!

Scandinavian Weekend Radiota kehittävään ja ylläpitävään Vaihtoehtoisen radiotoiminnan tukiyhdistys ry:hyn on nyt mahdollisuus liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys on tarkoitettu niille, jotka haluavat tukea tämän kaltaista radioharrastustoimintaa, osallistumatta kuitenkaan aktiivisesti itse toimintaan. Kannatusjäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa.

Vuoden kannatusjäsenmaksu on 30€.

- maksa kannatusjäsenmaksu tilille: FI30 1101 3000 1022 69 viitenumerolla 78812
- lähetä yhteystietosi (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) sähköpostilla osoitteeseen: kannatusjasen(at)swradio.net

Tiedot ovat vain jäsenrekisterissä. Rekisteritietoja ei luovuteta mm. markkinointitarkoituksiin.

KIITOS KANNATUKSESTA!

Yhdistys

Yhdistys Scandinavian Weekend Radion takana:

VAIHTOEHTOISEN RADIOTOIMINNAN TUKIYHDISTYS RY

Jäsenistö:

Yhdistyksemme jäsenet ovat eri puolilta Suomea.

Radioasema:

Yhdistys ylläpitää ja kehittää Virtain Liedenpohjan kylässä sijaitsevaa Scandinavian Weekend Radio (SWR) nimellä toimivaa lyhyillä aalloilla, keskiaalloilla ja FM:llä toimivaa radio-asemaa. SWR on ollut äänessä 1.7.2000 alkaen joka kuun ensimmäisenä lauantaina sekä 1. joulupäivänä. Nykyisin lyhytaikaisilla paikallisradioluvilla lähetyksiä on keskimäärin 9 päivänä vuodessa.

Talous:

Yhdistyksen suurimmat tulonlähteet saadaan jäsenistön karttuisasta kädestä, SWR tuotemyynnistä, ohjelma-ajan myynnistä sekä myymällä mainosaikaa. Menopuolella suurin menoerä on tekijänoikeusmaksut Teostolle ja Gramexille. Koska toimimme lyhytaikaisilla paikallisradioluvilla, niistäkin joudumme maksamaan sievoisen summan.

Jäsenmaksut:

Yhdistyksen jäsenmaksut ovat seuraavat: Jäsenen liittymismaksu 50 euroa. Jäsenmaksu 80 euroa/vuosi(2021) Kannatusjäsenmaksu 30 euroa/vuosi. Mikäli haluat avustaa taloudellisesti radioasemamme kehittämistä ja ylläpitämistä liity kannatusjäseneksi tai osta SWR tuotteita. Mikäli haluat mukaan todelliseen toimintaan, liity jäseneksi.

- Säännöt (saannot.pdf
- Jäsenhakemus (jasenhak.pdf

Administration

Association behind Scandinavian Weekend Radio:

ASSOSIATION OF SUPPORTING ALTERNATIVE BROADCASTING

Economy:

Association get its fund from member donation, membership fee, SWR Shop and selling air time and advertising time. On the other hand greatest amount of funds goes to copyringhts organisation as Teosto and Gramex. Because we are operating as short term localradio permits, we must pay also those licenses every time.

Membership / supporting memberschip fees:

For according of finnish law we are able to accept members from Finland only, sorry!