Home
Administration
Articles
Dj's
Forum
Gallery
History
Reports
Schedule
Shop
Sounds
Shoutbox
SWRtech
SWR-TV

SPONSORS:

Sivu päivitetty - Last updated
09.07.2022

Home :: SWR Tech :: Projects

Projects

4 x IRFP150 Mosfet pääte-aste projekti etenee hitaasti, mutta varmasti. Alla olevasta tehomittarista voi lukea mitä ulos tuli viimeisimmän alkuverryttelyn aikana.

100W pääte-aste + AM modulaattori. Tämä on itseasiassa juuri otettu käyttöön. 25 metrin lähettimen pääte-aste on siis päivitetty ja hyväksytetty 100 wattiin.


Tällä hetkellä työn alla on kahden isomman lähettimen käyttöönotto.
At the moment two larger transmitters are under construction.

ITT Marine ST 1610R "Iitu"
Kyseinen lähetin on itseasiassa pelkkä pääteaste automaattisella tunerilla. Pääteaste on toteutettu neljällä 4CX250 putkella. (kuvassa oikealla)
Transmitter in question is principally simply power amplifier with automic tuner. Power amplifier is created with 4CX250 tube. (picture at right)

Standard Radio & Television SSA1000 "Santra"
Se on hieman ITT:ta tuoreempi transistoripäätteinen laite. Tämän laitteen erikoisuus on jäähdytysjärjestelmässä, joka perustuu 3M:n Fluorinert FC-77 lämmönjohdenesteeseen. Kyseinen laite on muutenkin varsin hienoa tekoa. Pääteaste koostuu useista 300W moduleista ja automatiikka huolehtii siitä, että vikatilanteissa savu ja tuho on minimaalinen. (kuvassa vasemmalla)
SRT is little bit younger than ITT with transistors. One speciality you can find is cooling system. It's based by 3M's Fluorinert FC-77 cooling liquid. Transmitter is basically very fine done. Power ampliflier contains several 300W modules and automatics take care problem situations: minimal smoke and damage. (picture at right)